Преминете към основното съдържание

Щастието за всяка зодия

ВЕЗНИ: За вас щастието е в моментите с любимите хора. Не е нужно дори да говорите с тях – и в мълчанието ще откриете онази наслада, от която имате нужда. Самото присъствие на любимите хора е по-важно от всичко останало.
От какво се нуждаете: от нежност, ласки и любов.
Какво ви пречи: по природа сте сърдечни, честни и грижовни, но когато се налага да вземете решение, твърде много го обмисляте. Подозрителността ви създава много страхове, които пречат на щастието ви.

7 от 13

ВЕЗНИ: За вас щастието е в моментите с любимите хора. Не е нужно дори да говорите с тях – и в мълчанието ще откриете онази наслада, от която имате нужда. Самото присъствие на любимите хора е по-важно от всичко останало. От какво се нуждаете: от нежност, ласки и любов. Какво ви пречи: по природа сте сърдечни, честни и грижовни, но когато се налага да вземете решение, твърде много го обмисляте. Подозрителността ви създава много страхове, които пречат на щастието ви.

© iStockСвързани статии
Кой е вашият противоположен зодиакален знак?

Какво можете да научите от астрологичния си антипод

Понякога е полезно да нямаме настроение

Наистина ли лошото настроение трябва спешно да се ликвидира и винаги ли трябва да сме щастливи? Или си струва да пренебрегнем тази емоционална дискриминация?

Избираме щастието!

Търсенето на щастието никога не е било толкова интензивно – философи, психолози, социолози, духовни водачи се опитват да разгадаят тайните на щастливия живот и все по-упорито се налага тезата, че той е въпрос на личен избор. Как да вземем нещата в свои ръце?

Сатурн бди над Козирога и Водолея през събота

Време е да обсъдим глобалните планове за живота през уикенда

Какво е щастието за всяка зодия?

Къде го откривате, какво ви пречи, от какво се нуждаете, за да го изживеете истински?

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser