Преминете към основното съдържание

Щастието за всяка зодия

СКОРПИОН: Емоционални и щури по природа, за вас щастието е в партньора и приятелите, които притежават същия авантюристичен дух като вашия.
От какво се нуждаете: от много приятели, дори и в работата.
Какво ви пречи: единственият недостатък на характера ви е вашата противоречивост и непоследователност – днес смятате някого за приятел, утре не се сещате за него. Опитвайте се да градите истински приятелства!

8 от 13

СКОРПИОН: Емоционални и щури по природа, за вас щастието е в партньора и приятелите, които притежават същия авантюристичен дух като вашия. От какво се нуждаете: от много приятели, дори и в работата. Какво ви пречи: единственият недостатък на характера ви е вашата противоречивост и непоследователност – днес смятате някого за приятел, утре не се сещате за него. Опитвайте се да градите истински приятелства!

© iStockСвързани статии
Кой е вашият противоположен зодиакален знак?

Какво можете да научите от астрологичния си антипод

Понякога е полезно да нямаме настроение

Наистина ли лошото настроение трябва спешно да се ликвидира и винаги ли трябва да сме щастливи? Или си струва да пренебрегнем тази емоционална дискриминация?

Избираме щастието!

Търсенето на щастието никога не е било толкова интензивно – философи, психолози, социолози, духовни водачи се опитват да разгадаят тайните на щастливия живот и все по-упорито се налага тезата, че той е въпрос на личен избор. Как да вземем нещата в свои ръце?

Сатурн бди над Козирога и Водолея през събота

Време е да обсъдим глобалните планове за живота през уикенда

Какво е щастието за всяка зодия?

Къде го откривате, какво ви пречи, от какво се нуждаете, за да го изживеете истински?

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser