Преминете към основното съдържание

Ще приветстваме чувствения морски бриз на лятото с Tommy Hilfiger

Да! Заслужили сме си една страхотна ваканция и поне един страхотен чифт бански
© Архив на марката

Наближава онова време от годината, в което красивите плажове, сините нюанси на морето и небето и чувството за свобода са неустоима притегателна сила. Но нима можем да минем без задължителния моден партньор за така очакваната ваканция – банският? Дори не сме си и помисляли, че отговорът е ДА.

Банските на Tommy Hilfiger са онази първа стъпка, която сме убедени, че ни гарантира ослепителна визия, безкраен комфорт и много горещи изживявания. Дали модел от колекцията Tommy Swimwear или някой от тези с подпис TOMMYXZENDAYA, няма никакво значение! А и защо трябва да се ограничаваме само с един чифт?

Запленени сме от характерните и разпознаваеми за логото на бранда цветове – бяло, синьо и червено, допълнени от щедри пастелни нюанси. От неповторимия зодиакален принт през очарованието на геометричните райета и класиките в черно и бяло до модела в слънчево жълто... И понеже обичаме да сме подготвени за всяка ситуация, ще намерим място в багажа и за цял бански, и за модел от две части.

Освен всички други плюсове има и още един, който не е за пренебрегване. В новата колекция намира място и рециклирана полиестерна тъкан, защото Tommy Hilfiger държи на своята идентичност и характер, но не се колебае да се развива в името на едно по-добро бъдеще.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser