Преминете към основното съдържание

Ще загуби ли Меган Маркъл, ако промени стила си заради Бъкингам?

И какво трябва да научи от Кейт Мидълтън, когато влезе в двореца
© Getty

Меган Маркъл е „секси, тренди, смайли...“ и това никой не може да го оспори. Колкото и суперлативи да сипят модните коментатори по адрес на чаровната актриса от латиноамерикански произход, колкото и да се разраства армията й от фенове в социалните мрежи и модния й блог, тя все пак има какво да учи по отношение на стила. А време особено няма, защото се очаква това лято официално да стане част от Бъкингам, като съпруга на принц Хари.

Пред Меган Маркъл има три варианта:

1. Да запази стила си. И феновете си! Защото те я харесват такава, каквато е – секси, с къси панталонки, минижупи и разнищени дънки. От гледна точка на протокола в Бъкингам обаче това не е най-мъдрото решение и Меган Маркъл със сигурност вече го осъзнава. Макар че все още не виждаме драстична промяна в стила й.

2. Да промени стила си. И да загуби част от феновете си, съвсем естествено. Най-вече онези, които харесват нейния подход към модерното и различното. А тези, които не се вдъхновяват от сегашния й стил, след промяната винаги ще търсят паралела с Кейт Мидълтън. Съпругата на принц Уилям е известна с афинитета си към класическата ретро елегантност, доста далеч от модните тенденции, но пък на нея й отива. През последните години тя със завидна лекота направи работещ и успешен модела out of fashion. Стилът й едва ли е за Меган Маркъл, но бъдещата съпруга на принц Хари може много да научи от Кейт, ако реши да променя гардероба си. Нищо че в момента Мидълтън е на заден план заради третата си бременност и обективите не са фокусирани върху тоалетите й.

3. Да промени стила си, без да се влияе от Кейт. И да запази голяма част от феновете си, като приобщи към тях дори такива, които имат консервативно отношение към прекалено смелите модни решения. В този случай Меган внимателно трябва да композира стайлинга си така, че да е достатъчно далеч от елегантната ретро визия на Кейт, достатъчно близо до собствената си идентичност, която е градила през последните години, но и достатъчно приемливо за протокола в Бъкингам. Най-доброто решение за нея, стига да успее да балансира и да не изневери на себе си!

Какво Меган трябва да научи от Кейт, когато влезе в Бъкингам?

© Getty, Дукесата на Кеймбридж на червения килим на премиерата на „Спектър“ през 2015 г., годеницата на принц Хари на червения килим в Торонто през 2013 г.

Меган Маркъл има голям опит с червения килим, но в ролята на съпруга на принц, Кейт Мидълтън (нарочно подбрахме и нейните кадри от филмови премиери на червения килим!) определено я превъзхожда. Американката ще трябва да помисли над дължините на роклите дори когато отива просто на кино.

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser