Преминете към основното съдържание

Щракнаха в страстна целувка Леонардо Ди Каприо и новото му гадже

Двойката е на почивка в Миконос
Нина и Леонардо
Нина и Леонардо © getty images

Леонардо Ди Каприо вече няколко пъти беше сниман от папараци в интимна близост с новото му гадже Нина Агдал. Поредният кадър, на който двойката се целува страстно, е от почивката им в Миконос. Актьорът и моделът са заснети да се возят на малко влакче, докато обикалят острова. Тя нежно го е прегърнала през раменете, докато неговата ръка е на кръста й. Наред с любовните погледи, които си разменяли, те не спирали да се целуват, твърдят очевидци. 

Поведението на Лео спрямо новата му половинка определено буди любопитство, тъй като той рядко се отдава на подобни публични страсти с половинките си. Голяма част от ексгаджетата му дори не ходеха редом до него по време на съвместните им разходки. 

Папараци заснеха целувките между Леонардо и Нина

Именно поради тази причина в медиите вече започнаха да се публикуват статии, че най-вероятно 41-годишната звезда сериозно е хлътнал по новата си половинка и няма притеснения, че жестовете им на интимност могат да бъдат заснети от вечно преследващите ги папараци. 

Нина е поредното завоевание на Леонардо и вече е част от дългия му списък с модели минали през леглото му. Двамата се познават от 2014 г., като по това време той беше гадже с колежката й Тони Гарн. Сладката блондинка пък е имала кратка забежка с вокалиста на Maroon 5 Адам Лавин, който вече е женен за модела Бехати Принслу и двамата са в очакване на първото си дете. 

Автор: Ирена Късметска 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser