Преминете към основното съдържание

Сиара като новото лице в света на детската мода

Певицата Сиара проправи пътя си в детската мода чрез колаборацията си с FinishLine за Nike & Jordan
© Instagram/ciara

Майка на две деца и преуспяващ изпълнител, а сега и креативен директор на есенната детска колекция за Nike & Jordan, Сиара сподели вълнението си чрез Instagram.

В серия от снимки, на които синът ѝ Фючър и дъщеря ѝ Сиена са модели на колекцията, тя пише, че се гордее с колаборацията.

Освен двете си дечица Сиара е включила в колекцията и половинката си, Ръсел Уилсън.

Малките Фючър и Сиена не са единствените стилни деца на звездите. Дъщерята на Ким Кардашян, Норт Уест, вече е общоприет моден еталон, а в гардероба ѝ се срещат едни от най-големите дизайнерски имена. Въпреки крехката ѝ възраст някои от облеклата на малката Норт вече са се превърнали в неин разпознаваем почерк.

Друг звезден представител, Дженифър Лопес, вече е предначертала съдбата на някои от най-иконичните модни притежания от дългата си кариера. През тази година тя сподели, че планира да завещае вечерните си рокли на дъщерите на годеника си Алекс Родригес.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser