Преминете към основното съдържание

Сиара стана майка за трети път

Поздравления за певицата и нейния съпруг Ръсел! 34-годишната звезда роди третото си дете.

ckquote>„Честит рожден ден Уин, !!! Мама и татко те обичат! Уин Харисън Уилсън. 23 юли 2020 г., 3,66 кг ”, написа певицата под трогателно видео от болницата.
© @ciara

Баща на бебето е футболистът от Seattle Seahawks Ръсел Уилсън. Киара и Ръсел са заедно от 2015 г., а през 2016 г. се ожениха във Великобритания. Любопитна подробност е, че влюбените се въздържаха от секс до сватбата, защото вярваха, че ако хората се обичат, те ще го правят без физически контакт.

© @ciara

„Аз бях на турне с нея и я погледнах в огледалото, когато Бог ми проговори. Каза ми, че трябва да се грижа за нея. Тогава я попитах какво мисли за това да се откажем от секса преди брака и да направим всичко според законите на Бог. Тя се съгласи. Няма да ви лъжа, да се срещаш със Сиара без да правите секс не е лесна задача.”, споделя Уилсън.

Днес двамата са щастливо женени, и освен новородения Уин, имат и 2-годишна дъщеря Сиена, както и синът на Киара от рапъра Future.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser