Преминете към основното съдържание

Сицилианска джунгла от Dolce&Gabbana

Гигантски палми и дефиле с леопардова настилка

В 124 визии на подуима дизайнерите се докоснаха до всички елементи на избраната от тях тема - градска джунгла, инспирирана от родната им Сицилия. От вечерни рокли до бански костюми и облекло за пустинни горещини, имаше мисъл за всяка ситуация, а детайлите бяха наистина на ниво. Дори леопардовите петна бяха във формата на буквите D и G!

Не липсваха и екзотични кожи, изрисувани с животни и плодове копринени рокли и класическите за тях сексапилни визии изцяло в черно. В живописния хаос имаше поли с пискюли, зебров и леопардов принт, дори костюми от три части с бермуди - но някак дори и те се вписваха в цялостното настроение на италианска екстраваганза. Доменико и Стефано както винаги не се страхуват да празнуват жизнерадостния аспект на модата, в който всичко е позволено и максимализмът е на почит.

„Обичаме да правим нещата бляскави, обичаме и чувството за щастие през лятото. Това е нашата философия.", поясни Стефано пред репортерите.

Близък поглед върху грима на моделите разкри подчертани естествени вежди, топъл бронзър и неизменните за модната къща червено червило и очна линия:

Вниманието грабнаха миниатюрните чанти под формата на аксесоар за ръка, колан и хумористично наметнати като колие:

Ревюто може да изгледате тук, а избрани визии - в галерията по-долу:

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser