Преминете към основното съдържание

Силвестър Сталоун се развежда след 25 години брак

Съпругата на актьора, Дженифър Флавин, подаде молба за развод, защото той "пропилял семейното имущество".

Заявлението за развод е подадено в окръг Палм Бийч, Флорида. Както се посочва в съдебните документи, Флавин обвинява съпруга си в "умишлено прахосване на семейна собственост", което се отразява негативно на финансовото състояние на семейството, и иска финансова компенсация, както и забрана Сталоун да се разпорежда с активите по време на делото.

Съдебните документи също поясняват, че Дженифър иска "справедлива подялба на съвместно придобитата собственост", както и еднолично използване на имението на семейството им в Палм Бийч, което има седем спални и десет бани, както и частен плаж, кей и къща за гости.

Освен това Флавин желае да върне моминското си име.

Слуховете за развода на двойката се появиха преди дни, след като стана известно, че Сталоун е заличил татуировката на рамото си с лика на жена си. На нейно място си татуирал изображение на куче.

„Ние решаваме личните проблеми спокойно и в конфиденциалност“, каза актьорът чрез свой представител.

Флавин също намекна за раздялата, като на 10 август публикува в Instagram снимка с дъщерите си и написа: „Тези момичета са мой приоритет. Нищо друго няма значение. Ние четирите завинаги.“

Сталоун коментира новината пред TMZ, като сподели, че със съпругата му често се карали, а последният им конфликт е бил заради куче - това, чийто образ той е татуирал на рамото си. Актьорът обаче отбеляза, че не това е причината за раздялата.

„Не се развеждаме заради такъв тривиален спор. Просто тръгнахме в различни посоки. Много уважавам Дженифър. Винаги ще я обичам. Тя е невероятна жена. Тя е най-добрият човек, когото съм срещал.“

Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин се ожениха през 1997 г. Двамата имат дъщери София, Систин и Скарлет. Преди това актьорът беше женен два пъти. Първата му съпруга беше актрисата Саша Зак, от брака си те имат синове Сейдж и Серхио. През 1985 г. двамата се разведоха. Малко след това той се ожени за модела и актриса Бриджит Нилсен, с която живя две години.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser