Преминете към основното съдържание

Синди Крауфорд разказа за трудностите в кариерата си на модел

„Дразнеше ме, когато Кейт Мос ядеше хамбургер с пържени картофи“

54-годишната Синди Крауфорд стана героиня на новия брой на списание Red. В интервю моделът откровено разказа за това с какви трудности е трябвало да се сблъсква в пика на кариерата си, защо е променила отношението си към поддържането на физическа форма и храненето и как се е научила да приема недостатъците си.

Звездата призна, че когато е била по-малка, не е можела да си позволи да яде всичко, което иска: трябвало стриктно да пази фигурата си. В същото време други модели не се придържали към толкова строги ограничения и това не засягало по никакъв начин фигурите им.

„Никога не съм била от хората, които могат да ядат това, което искат. Дразнеше ме, когато Кейт Мос ядеше хамбургер с пържени картофи”, признава Синди.

Крауфорд отбелязва, че след преместването си в Ню Йорк е променила много диетата си, тъй като в противен случай просто нямало да се побере в дрехите. Освен това, според звездата, дрехите за модели преди са били много по-големи, отколкото са сега.

Синди тренирала здраво и упорито - буквално до изтощение. Но след като родила децата си осъзнала, че спортуването трябва да й дава енергия и сила, а не да я уморява.

„Сега целта ми е да не се контузя. И така, добавих много повече стречинг и пилатес към тренировките си и вече не се чувствам длъжна да правя тези изтощителни упражнения.”, споделя тя.

Крауфорд разказва, че през годините се е научила да приема недостатъците си и сега не е толкова строга със себе си, както преди.

„Когато сте млади, имате красотата и силата на младостта, но сте много строги към себе си и все още не сте свършили необходимата работа вътре в себе си. С напредването на възрастта разбирате кой сте, но мислите, че това не е това, което е било преди. Може би защото несигурността и недостатъците ни правят хора.”


Още по етикети

Синди Крауфорд
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser