Преминете към основното съдържание

Синди Крауфорд сподели за трагедия в детството си

Как е преживяла смъртта на 3-годишния си брат?
Синди Крауфорд
Синди Крауфорд © Getty

Преди дни моделът Синди Крауфорд в предаването на Опра Уинфри разказа за трагедия, която се е случила в семейството й, когато е била дете. Радващ се на три дъщери, баща й винаги е искал син и в един прекрасен момент мечтата му се сбъднала. Радостта му за жалост била кратка – когато бил на 2 годинки, Джефри (братчето на Синди) се разболява от левкимия.

„Когато родителите ни ни казаха, ние не осъзнавахме какво се случва. Тогава дори не изпозлвахме думата „рак“., споделя Синди, която в този момент била на 8 години.

Следващите месеци били истинско изпитание за цялото семейство: почти ежедневни посещения в болницата, където се провеждала терапията на Джефри, който ту се подобрявал, ту се влошавал. Крауфорд е убедена, че въпреки възрастта си, брат й е осъзнавал какво се случва: „Веднъж майка ми, влизайки в стаята, видяла Джефри да стои на стол мълчаливо и го попитала какво се случва. Той й отговорил, че се моли за това тя да бъде добре, когато той умре. Сега, когато съм майка, разбирам какво е почувствала моята майка в този момент.“

© Getty, Синди Крауфорд с дъщеря си Кая Гербер и сина си Пресли

Когато Джефри бил на 3 годинки и му предстояла поредната сериозна интервенция, той казал на лекарите, че повече няма да се върне в болницата. И в деня, в който трябвало да отиде за следваща процедура, той починал. Скоро след смъртта му баща й ги напуснал и майка й отгледала нея и двете й сестри съвсем сама.

Днес Синди Крауфорд е една от най-известните звезди филантропи и активно оказва помощ на нуждаещите се деца, които се борят с ракови заболявания.

© Getty, Синди Крауфорд със съпруга си Ранди Гербер и децата им – Кая и Пресли

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser