Преминете към основното съдържание

Синди Крауфорд - все така уникална и на 50 г.

Куп модели от 90-те я поздравиха за юбилея
Синди Крауфорд
Синди Крауфорд © instagram

Синди Крауфорд е една от иконите във фешън индустрия и заедно с колежките си от 90-те години превърнаха професията на модел в институция. Преди дни тя отпразнува своя 50-и юбилей, възраст, която тя посрещна с усмивка и широко отворени ръце.

И няма как да е обратното, тъй като и днес тя изглежда повече от прекрасно и лесно може да сложи в малкия си джоб повечето 20-годишни красавици, които дефилират по модните подиуми. И които се надяват, че ще постигнат успеха и възхищението, което Синди, Наоми, Клаудия, Ева и куп други постигнаха по време на активната си кариера.

Макар че са минали възрастта, обичайна за кариера на модел, тези 40-,50-годишни дами продължават да са търсени от най-големите дизайнери за своите кампании. Само преди няколко месеца това отново направиха Оливие Рустейн за Balmain и Джорджо Армани. Наоми Кембъл пък преди дни закри фешън шоуто на Кание Уест в Медисън Скуеър Гардън.

Факт е, че моделите на 90-те успяха да не приемат работата си само като конкуренция помежду си, но и успяха да създадат приятелство, което продължава и до днес. Това стана ясно именно на 50-ия рожден ден на Синди. Повечето топмодели не пропуснаха да я поздравят за празника и да й споделят голяма обич, която изпитват към нея.

Пожеланията на любимите хора на Синди можете да видите в нашата галерия.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser