Преминете към основното съдържание

Сингапур в 30 забележителни кадъра

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: iStock

Сингапур е островен град държава в Югоизточна Азия, разположен в южната част на Малайския полуостров. Намира се почти на екватора, затова температурните колебания на климата са минимални, но валежите са доста чести. Най-ниската температура измерена там е 19,4 °C, а най-високата е 36 °C. Стига да не вали, плажовете там са истински рай!

Градът държава е дом на впечатляващи архитектурни забележителности, зелени паркове, някои от най-добрите ресторанти в света, също се намират точно тук. Ако го посетите, ще се натъкнете на вълнуващи атракции и ще се запознаете със забележителен микс от култури. Градините край залива, Китайският квартал, увеселителният парк Universal Studios, хотелът „Марина Бей Сандс“, огромното виенско колело, театърът „Еспланада“, Паркът на пеперудите и храмът „Шри Мариаман“ са най-посещаваните кътчета от туристите.

В галерията ни сме ви подготвили 30 пленяващи кадъра, заснети в сърцето на Азия - Сингапур. Пригответе се, защото потегляме заедно, към ново вълнуващо онлайн приключение. Да тръгваме!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser