Преминете към основното съдържание

Синът на Анджелина Джоли и Брад Пит, Мадокс, свидетелства в съда срещу баща си

Няколко дни след като пресата научи,че Анджелина Джоли се готви да представи доказателства в съда за домашно насилие от страна на бившия си съпруг Брад Пит, се появиха нови подробности за процеса.

В нови документи, които са стигнали до пресата, се твърди, че преди ден най-големият син на Джоли и Пит, 19-годишният Мадокс, е свидетелствал срещу баща си по делото за родителски права.

Мадокс вече е дал показания като възрастен по време на продължаващия спор за родителските права на родителите си и те не са били в полза на Брад. Момчето не използва фамилното име Пит, освен ако не става дума за официални документи. Той възнамерява да смени фамилията си на Джоли (сега момчето носи двойната фамилия Джоли-Пит),но Анджелина не подкрепя това решение на сина си”, разкри вътрешен човек в интервю за Us Weekly.

В близко бъдеще се очаква и други от децата на Джоли и Пит - Шайло, Вивиен и Нокс – да дадат показания. Съдът вече е поискал разрешение от бившите съпрузи да ги привлекат като свидетели. Това ще бъде възможно, ако и двамата родители дадат съгласието си.

Ще припомним, че преди дни The Blast съобщи, че разполага с документи, показващи, че Анджелина Джоли ще представи в съда доказателства за домашно насилие от страна на Брад Пит, за което се твърди, че се е случило в семейството им през годините на брака им. Все още не се уточнява за какви инциденти става въпрос.

Най-вероятно се визира семеен скандал, разразил се на борда на самолет през 2016 г. Тогава Пит се скарал с най-големия си син Мадокс и уж дори го ударил. Според слуховете именно този случай е поставил последната точка във връзката на холивудската двойка.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser