Преминете към основното съдържание

Синът на убитата от Алек Болдуин Халина Хътчинс два дена не казал нито дума

Трагичната смърт на отговорния оператор Халина Хътчинс разтърси Холивуд и целия свят.

По време на снимки продуцентът и изпълнител на главната роля Алек Болдуин неволно застреля и уби жената с оръжие, което е трябвало да е заредено с халосни патрони. Разследването продължава.

Междувременно вдовецът на убитата Матю и деветгодишният й син Андрос пристигнаха на мястото на инцидента в Ню Мексико. Бащата на Хътчинс Анатолий Андросович, разказа за сърцераздирателните моменти след смъртта на дъщеря му: „Андрос беше много близък с майка си. Когато научи за смъртта й, той просто спря да говори.” Бащата на момчето бил много разтревожен, защото синът му се затворил в себе си и два дена не продумал нито дума.

„Тази трагедия разруши едно прекрасно семейство. Всички, които ги познават, са дълбоко опечалени.”, добави Андросович.

Матю и Андрос пристигнаха в Санта Фе в събота и се срещнаха с Алек Болдуин, който изглеждаше съкрушен. Веднага след инцидента Болдуин написа в Туитър, че е в непрестанен контакт със съпруга на Хътчинс и активно съдейства на полицията.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser