Преминете към основното съдържание

Синът на Мадона я заличи и не иска да я вижда

Кризата в семейството на певицата се задълбочава
Мадона и Роко в добрите времена
Мадона и Роко в добрите времена © Instagram

Драмата, която през последните седмици се случва в семейството на Мадона, шокира не само феновете й, но и медиите. А със сигурност и самата нея.

Малко преди празниците големият й син Роко замина за Лондон при баща си и упорито отказва да се прибере в Щатите при майка си. Мадона от своя страна вече е започнала съдебна процедура, чрез която да задължи тийнейджъра да се прибере. По всичко личи обаче, че едва ли действията й ще се увенчаят с успех, предвид факта, че Роко гледа изцяло да я заличи от живота си.

След като преди дни той блокира майка си от профила си в Instagram, за да не й дава възможност да вижда публикациите му, сега вече той напълно премахна акаунта си.

"Това, че Роко блокира майка си, не е добър знак, особено след твърденията, че тя го е засрамвала с постове за него", споделили запознат пред британския The Sun. "По-голям шамар за нея е обаче това, че той не блокира баща си Гай и жена му Джаки и самият той продължава да ги следва. Надявам се, че всичко това са вследствие на възрастта му."

Наскоро Роко споделил с баща си, че Мадона го третира повече като трофей, отколкото като син. Заради твърдостта на сина си, Ричи е наел адвокат, чрез който да успее да поеме попечителството на момчето си. Заради проблемите с майка си, преди месец Роко напусна турнето й, където работел в бекстейджа, и заминал за Лондон.

Автор: Ирена Късметска

Още по етикети

певица , Мадона , криза
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser