Преминете към основното съдържание

Синът на Синди Крауфорд е щастливо влюбен

През уикенда моделът навърши 17 г.
Пресли и Лили
Пресли и Лили © Instagram

Синът на Синди Крауфорд, който е сред обещаващите нови модели, разочарова голяма част от фенките си, след като стана ясно, че си има гадже. Пресли Гербер, който през уикенда навърши 17 години, беше засечен от фотографите да прегръща приятелката си Лили пред популярно заведение в Лос Анджелис.

© Splash, Пресли е прегърнал гаджето си, докато говори със сестра си Кая

Запознати издават, че моделът е толкова влюбен в момичето си, че изобщо не поглежда встрани, въпреки че покрай новото си амплоа се среща с някои от най-красивите и желани жени в света.

© Splash, Кая си говори с Лили (крайната вдясно)

Двойката беше щракната и в компанията и на по-малката сестра на Пресли - Кая Гербер. Това е така, тъй като още в началото на връзката им, Лили е била представена на цялото семейство на любимия си. 

Въпреки че не се знае много за новата половинка на Пресли, по всичко личи, че тя прави всичко възможно да се знае, че е момичето до него. В профила й в Instagram има не малко снимки и обяснения в любов към момчето й.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser