Преминете към основното съдържание

SISIO представя колекция, вдъхновена от силата на кристалите

Галерия

Колекцията на SISIO есен/зима 2023 г. отдава почит на лечебните сили на кристала и мъдроста на Сърдечната Сутра - популярна сутра в Махаянския будизъм.

Докато се бори с биполярно разстройство основателката на марката и дизайнер Шарлот Шао прекарва много време в четене на Сърдечната Сутра и събиране на естествени кристали. Колекцията показва уникален начин за комбиниране на кристали с облекло и съвременен поглед върху будисткото учение. Естественият кристал съдържа мощна и изобилна енергия и Шарлот Шао иска да комбинира кристали с облекло по уникален начин, запазвайки оригиналната неправилна форма на камъните, които са фиксирани към тъканта без да тежат. SISIO си сътрудничи с азиатския дизайнер Рита Джоу, като използва бижута, направени с кристални топки. В уникалната есенно-зимна колекция са използвани както плат, изработен от естествени бананови листа от Югоизточна Азия, така и комбинация от ръкописни модели на китайска калиграфия и плат от оризова хартия.


Грим: Sandy Tingting / Bully Brocker

Коса: Odete DaSilva / Goldwell / Varis Creative Energy

Кожа: Yayoi

Стилист: Jingjing Jia

Бекстейдж снимки: Xpimage

Продуцоя: Global Fashion Collective

Бижута: monSecret

YVONNE CHEN: yvonne@tamedia.co

SISIO е независима модна марка със седалище в Ню Йорк, основана през 2018 г. от дизайнеркатаШарлот Шао. Шарлот Шао е завършила Central Saint Martins and Parsons the New School of Design. Тя имплементира в работата си своя житейски опит, включително борбата си с депресията. Процесът на творчество й служи като един вид лечебна терапия и осмисля нейните преживявания. Шарлот иска да донесе утеха, надежда и усещане за изцеление за тези, които се борят с подобни предизвикателства. SISIO работи за създаването на нова глава в традиционния стил и постигане на баланс между традиционната култура и авангардните елементи.

Още по етикети

SISIO , будизъм , кристали
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser