Преминете към основното съдържание

Скандали и обяснения в любов на People's Choice Awards (Снимки)

Гърдите на Дакота Джонсън за малко не лъснаха на сцената
Гърдите на Дакота Джонсън за малко не изскочиха на сцената
Гърдите на Дакота Джонсън за малко не изскочиха на сцената © Getty images

С много емоции, някои положителни, други отрицателни, премина поредната церемония на People's Choice Awards. Безспорно актьорът Тейлър Кийни успя да размекне хиляди женски сърца, като от сцената се обясни в любов на годеницата си Лейди ГаГа, малко след като прие статуетката за най-добър драматичен ТВ актьор.

"Годеницата ми не може да бъде тук тази вечер. Тя обаче ви поздравява и много й се искаше да присъства. Обичам те, скъпа, благодаря ти, че си винаги до мен и ме подкрепяш. Вдъхновяваш ме всеки ден", заяви 34-годишният красавец.

Самата Лейди ГаГа също доказа, че притежава актьорски талант. Тя получи шанса да участва в новия сезон на сериала "Американска история на ужасите" - "Хотелът". Представянето й до такава степен впечатли критиците, че певицата e номинирана за наградата "Златен глобус".

Не само с положителни емоциите обаче премина церемонията. По време на благодарствената реч на водещите на ток-шоуто The Talk, на сцената излезе активистът Закари Никасио, който направи опит да окупира микрофона, подобно на певеца Кание Уест. Това обаче не му се получи и жените набързо го изхвърлиха от сцената, не без помощта и на охраната.

Съпругата на рок динозавъра Ози Озбърн дори понечи да го изрита и извика: "Разкарай се от ши*баната ми сцена", извика Шарън. След като ситуацията се нормализира, водещите продължиха с благодарствената си реч.

Звездата от еротичната лента "50 нюанса сиво" Дакота Джонсън също успя да привлече вниманието. Малко след като се качи на сцената, за да вземе статуетката си в категорията "любима актриса в драма филм", гърдите на актрисата щяха да изскочат пред зрителите. Причината - прегръдката с колежката й Лесли Ман, която след като й връчи приза, леко повреди ципа и бюстието на брюнетката щеше да се разпадне.

Това обаче не притесни Дакота, която дори се пошегува, че едва ли случката щеше да е толкова скандална, след като всички в залата са виждали вече гърдите й.

Сред другите призьори са Елън Дедженеръс, която беше отличена за любим водещ и за личност, занимаваща се с хуманитарна дейност. Джони Деп (любим драматичен актьор в драма филм), Кевин Харт (любим кабелен ТВ актьор), Елън Помпео (любима драматична ТВ актриса), Мелиса Макарти (любима комедийна ТВ актриса), Джим Парсънс (любим комедиен ТВ актьор) и много други също грабнаха статуетки.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser