Преминете към основното съдържание

Скандалният филм скара Хари и Меган

Задава ли се развод? Вътрешни източници дават на двойката максимум две години.

Woman's Day New Zealand пише, че източник, близък до принц Хари и съпругата му Меган Маркъл, твърди, че разногласията и скандалите между двамата са се влошили през последните седмици.

Хари и съпругата му имат "твърде много разногласия, свързани с предстоящите им проекти", сред които е минисериалът на Netflix и мемоарите на принца, които ще излязат на 10 януари.

Изглежда, че свободата, с която Меган говори за живота си и кралското семейство, не се харесава на съпруга й.

Според източника, Хари е на мнение, че Меган "разкрива твърде много" за тях и че дори много от нещата, които е казала, не са верни.

„Той обвинява Меган, че се е отклонила от плана и е разказала твърде много в документалния филм и че нейната истина не винаги е истина. Те работят по тези проекти от години и сега има реален риск сериалът на Netflix да е провал. А като се има предвид, че домът им в Калифорния е ипотекиран, те се нуждаят от парите на всяка цена“.

Не само Хари е недоволен, но има подозрения, че Меган вероятно вече е „уморена“ от съпруга си и може да търси „план за бягство“ в не много далечно бъдеще.

Според кралския експерт Том Бауър тези слухове идват от Лондон. Има сериозни спекулации, че херцогинята на Съсекс всеки момент може да каже „Достатъчно!“ и ще договори с крал Чарлз III сделка за разтрогване на брака.

Но Бауър твърди, че херцозите на Съсекс най-верятно ще се опитат да останат заедно поне за момента, тъй като общата им цел е да унищожат кралското семейство.

„Те са обвързани от общия бизнес план да разбият кралските си роднини, рекламирайки марката Съсекс“, казва Бауър. „Но това е губеща кауза. А Меган има нужда от нова кариера“, добавя той.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser