Преминете към основното съдържание

Скарлет Йохансон разкри защо се разделиха с Райън Рейнолдс

„Сложно е да живееш с друг актьор“, каза актрисата
Скарлет и Райън, докато все още бяха заедно
Скарлет и Райън, докато все още бяха заедно © Splash

Едва ли са много хората, които си спомнят, че преди да срещне любовта на живота си в лицето на Блейк Лайвли, Райън Рейнолдс имаше кратък брак с колежката си Скарлет Йохансон. Двойката успя да просъществува много за кратко като семейство и днес всеки от тях е щастлив с новите си половинки. 

До този момент нито Скарлет, нито Райън коментираха краха на брака си, на който сложиха край тихомълком и без излишна драма и скандали. В интервю Скарлет все пак открехна завесата за раздялата им. 

"Да живееш с друг актьор е много сложна работа. Трябва да имате яснота как ще разпределяте времето си, особено, когато и на двамата кариерите се развиват с една и съща скорост. Ако обаче кариерата на единия е по-успешна от тази на другия, това несъмнено ще създаде проблеми в отношенията ви. Възниква конкуренция, което е убийствено за връзката", разкри Йохансон. 

Макар че не конкретизира, че думите й са насочени към бившия й съпруг, медиите са категорични, че именно него има предвид. През 2010 г. американските таблоиди написаха, че Райън е бил много ревнив към успеха на вече бившата си съпруга.

Днес всеки от тях се радва не само на добра кариера, но и на стабилно семейство. Райън е женен за Блейк Лайвли и двамата са родители на дъщеричката си Джеймс. Скарлет също стана майка на момиченце. Тя роди дъщеря си Роуз от настоящата си половинка - френския журналист Ромен Дориак.  

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser