Преминете към основното съдържание

Скарлет Йохансон и Колин Жост се ожениха

Двойката направи необичаен подарък за сватбата си

35-годишната звезда от филма "Вики Кристина Барселона" и нейният любим, 37-годишният комик Колин Жост са официално женени!

Новината бе съобщена от благотворителната организация Meals on Wheels, която помага с хранителни продукти на нуждаещи се и бедни. Фондацията сподели, че звездната двойка иска да подкрепи организацията през тези трудни времена. „Радваме се да съобщим, че Скарлет Йохансон и Колин Йост са се оженили през уикенда. Церемонията беш много интимна, само за най-близките приятели и роднини. Всички предпазни мерки при COVID-19 бяха спазени.

Сватбеното желание на младоженците е да помогнат на самотни и възрастни хора в този труден момент, като подкрепят нашата фондация. Моля, направете дарение в чест на щастливата двойка, като кликнете върху връзката в описанието„ гласи публикация в официалния акаунт в Instagram“.

Новината за годежа на актьорите се появи през май 2019 г. след две години връзка. Но поради пандемията те трябваше да променят плановете си за сватба. И така, церемонията се състоя. Поздравления на щастливата двойка и чакаме снимка на булката!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser