Преминете към основното съдържание

Скейт, графити, паркур, бийтбокс и още този уикенд на морето

Skiller, Jahmmi Youth, ELECTRIC FORCE BREAKIN'CLUB, FreeRun Bulgaria, 5High skate park и графити артистите на SGA ще завземат Морската градина в Бургас и Варна този уикенд за Sprite Urban Fest
JahOneGraffiti
JahOneGraffiti

Бургас и Варна ще бъдат първите спирки на тазгодишното издание на Sprite Urban Fest 2017, което ще се проведе под мотото Born To Be FREEsh.

Electric Force Break

Събота, 5 август, Морската градина на Бургас ще стане домакин на графити работилница, демонстрации по паркур, брейкденс, скейт трикове и то под звуците на бийтбокс торнадото Skiller.

FreeRun Bulgaria

Още на следващия ден, 6 август, графити артистите KONTE, RUST2, MODE, JAHONE и TASK ще демонстрират на варненци на какво са способни с флакон в ръка. Морската градина във Варна ще стане сцена за брейк мастърите от Electric Force, а момчетата от FreeRun Bulgaria ще предизвикат всички желаещи да преборят гравитацията с паркур работилницата си. Скейтърите от 5High skate park ще покажат най-доброто от триковете си, а Skiller и Jahmmi Youth ще изпълнят на живо новото си парче Champion Sound. За доброто настроение на всички посетители ще има грижата и DJ Akasha. Началото на събитията е точно в 16:00 ч.

DJ Akasha

Следващата спирка на Sprite Urban Fest ще бъде Пловдив, 2 август, а големият финал ще бъде на 9 август в София. 

Още по етикети

фестивал , Sprite Urban Fest 2017
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser