Преминете към основното съдържание

Ски VS море

Ние предлагаме, а вие избирате къде да осъществите своето бягство по средата на зимата

СКИ

Какво, ако не ски, и кога, ако не сега? Зимните курорти привличат с възможността за активен спорт, прекрасна снежна природа и атрактивни оферти. А и хубавото е, че тази година всички европейски ски дестинации могат да се похвалят с много сняг и отлични условия за любимият ви зимен спорт.

Шамони, Франция

Едно от най-красивите места за ски не само в Европа, но и в света. Курортът разполага с цели 12 писти, сред които такива за начинаещи и за напреднали. Шамони се намира точно под най-високия връх на Алпите – Монблан, което ви гарантира уникални природни гледки.

ЕLLE съвет: Задължително отделете малко време, за да се разходите из Шамони. Градът носи уникален френски дух, който веднага ще ви плени.

Море

Пи Пи, Тайланд

У нас температурите са под нулата, а вие се излежавате под топлите слънчеви лъчи на някоя екзотична дестинация. Звучи като мечта, но всъщност може да стане вашата реалност!

Този тайландски архипелаг е съставен от шест острова, от които само Пи Пи Дон е населен. След като там бе заснет култовият филм с Леонардо Ди Каприо „Плажът“, дестинацията стана изключително популярна сред туристите. И въпреки това там е запазена традиционната атмосфера – има само 20 хотела, няма пътища или коли, а малки улички, пълни със самобитни сергии, а нощен живот е непозната фраза. Истинско райско спокойствие!

ЕLLE съвет: Не пропускайте да се гмурнете във водите около Ко Фи Фи и да разгледате уникалните коралови рифове и малките пъстри рибки.

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser