Преминете към основното съдържание
Скорпион

Годишен хороскоп

Зодия Скорпион

24 октомври - 22 ноември


Зодия Скорпион - Годишен хороскоп

През идната година ще сте изпълнени с желание да стабилизирате живота си, въпреки че няма да ви е лесно да се справите с амбициите си, с намерението да продължите с начинанията, които започнахте през миналата, както и да се откажете от промените, чието развитие продължава.

Лично

Събитията около вас са неуправляеми и ви съветвам да ги посрещате спокойно и чрез разума си да намерите решение на проблемите. Най-добре е да разчитате на преценката и помощта на вашите партньори, защото ще е по-вярна от вашата. Емоционалните реакции няма да ви помагат.

Стил

Не спестявайте от покупки, свързани с външния ви вид и стил. Това е вашата линия през новата година. По-добре направете няколко по-качествени и скъпи покупки, вместо множество евтини и ненужни неща. Заложете на отлични аксесоари и се опитайте да добавите цветни акценти към вечното черно във вашия гардероб.


Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser