Преминете към основното съдържание

След домашната ни ваканция ще се разходим с обувките на Барби

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Нямаме търпение да се разходим с обувките на Барби, след като домашната ни ваканция по пижама приключи. Aquazzura, Blumarine, Bottega Veneta, De La Renta, DSquared2, Elisabetta Franchi, McQueen, Mischka превърнаха моделите на подиума в любимите ни кукли от детството благодарение на елегантните обувки на висок ток.

Щом става дума за Барби визия, не можем да пропуснем розовия цвят и всичките му нюанси. Той вдъхновява и е един от най-нежните и най-женствени цветове. Свързваме го с пролетта и с новото начало. Блестящите камъни също са отличителен белег, символ на елегантност. Определено привличат вниманието и се открояват, защото поставят ефектен акцент.

Ще изненадаме с разнообразие от цветове тези от вас, които не харесват класическата розова Барби. Какво ще кажете за бяло или бежово, а защо не сребристо?

Разгледайте галерията ни, в която сме събрали едни от най-вдъхновяващите модели от новите пролетно-летни колекции. Обуйте любимите си обувки на висок ток, които си почиват от доста време, облечете най-красивата си рокля и превърнете коридора в моден подиум.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser