Преминете към основното съдържание

След изневярата на Бен Афлек, бизнесът със секси бавачки замря

Холивудските съпруги предпочитат невзрачни жени
Бен Афлек, Дженифър Гарнър и бавачката Кристин
Бен Афлек, Дженифър Гарнър и бавачката Кристин © Splash

Освен че срина дългогодишния си брак с Дженифър Гарнър, Бен Афлек е причината голяма част от бавачките в Холивуд да изгубят работата си. Както и вероятността никога да не бъдат наемани от повечето от холивудските VIP дами.

Фирми, предлагащи бавачки на звездните семейства, разкриха, че търсенето преди няколко месеца е било доста по-различно от това днес.

Преди скандалната изневяра на Бен Афлек с гледачката на трите му деца да стане публично достояние, момичетата, които са били търсени за позицията, обикновено са били добре изглеждащи, образовани и млади. За да бъда на разположение по 24 часа в денонощието на семейството, бавачката получава по 30 долара на час, има осигуровки и разполага с кола, с която да кара децата.

Изискванията към някои от момичетата са били да играят тенис например, или да са бивши балерини, в случай, че родителите искат децата им да се занимават с подобен спорт или изкуство. След скандала с Бен Афлек обаче критериите на съпругите доста се променили и вече не се търсят млади красавици, а по-скоро невзрачни момичета, не по-малки от 35-годишна възраст. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser