Преминете към основното съдържание

След кошмарна година и депресия Брад Пит се завърна прероден

Актьорът блесна на три корици на списание GQ
© Instagram

Изминалата година определено беше кошмарна за Брад Пит, но по всичко личи, че той вече е успял да се съвземе от шока, който неочаквано го връхлетя в личния му живот. 

Доказателството, че се е преборил с депресията след края на връзката му с Анджелина, раздялата с децата и обвиненията в малтретиране над сина му Мадокс, е, че той се съгласи да позира за новото издание на популярното списание GQ. При това лицето му блесва не на една, а на цели три корици. 

© Instagram, Брад Пит позира за три корици на GQ

Това е първата фотосесия на Брад след негативния обрат в личния му живот. Почитателите на актьора отбелязаха, че кадрите много ясно се фокусират върху прекрасните му сини очи, освен това е любопитен и фактът, че на нито един от тях Пит не е усмихнат. 

Всички очакват с нетърпение излизането на списанието и интервюто, което актьорът е дал. То ще е първото му след раздялата с Анджелина и се очаква, че той поне малко ще открехне завесата за негативните емоции свързани със семейството му. От екипа на GQ издадоха, че холивудската звезда е говорил за раздялата, емоциите около нея и решението да продължи напред с живота си.  

© Instagram, Брад Пит позира за три корици на GQ

Досега Анджелина беше тази, която правеше някакви коментари относно решението си да сложи край на дългогодишната си връзка с Брад. След раздялата им актьорът нямаше достъп до шестте им деца в продължение на близо месец. Това тотално го съсипало и според негови близки дори изпаднал в депресия. 

За щастие на Пит, двамата с вече бившата му половинка успяха да превъзмогнат негативните чувства помежду си и само преди дни хлапетата им били на гости на татко си в новия му дом.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser