Преминете към основното съдържание

След Пол Уесли, и Нина Добрев пристигна в България

Щастливи фенове се щракнаха със звездите от вампирската поредица
Нина Добрев в София
Нина Добрев в София

След като звездата от "Дневниците на вампира" Пол Уесли пристигна за няколко дни у нас и зарадва голяма част от родните фенове, същото направи и колежката му Нина Добрев.

За разлика от актьора, чиято визита беше свързана с нов филмов проект, Нина използва времето в родината, за да се види със семейството си. Както е известно красивата брюнетка всяка година се връща в България, за да прекара известно време с баба си и дядо си.

Тя не пропусна да сподели този момент и с последователите си в Twitter. Нина публикува кадър от дома си в България, с текст: "Стари чувства... завръщане към корените ми."

Тъй като Пол Уесли си замина преди няколко дни, не е ясно дали двамата с Нина са успели да се засекат у нас. Както е известно двамата вече няма да си партнират в хитовата вампирска поредица, тъй като Нина реши шестият сезон да е последният с нейно участие.

Нина Добрев у домаПол Уесли с фенка

Автор Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser