Преминете към основното съдържание

След раздялата с Гуен, Гавин Росдейл се изнесе от дома им

Феновете още не могат да повярват, че любимците им вече не са заедно
Гавин Росдейл
Гавин Росдейл © Splash

Колкото и шокираща за всички да беше новината за раздялата на Гуен Стефани и Гавин Росдейл, тя е факт. Двамата дори вече направиха следващата стъпка около края на 13-годишния им брак, като певецът се изнесе от семейния дом и вече се нанесе в новото си ергенско жилище в Лос Анджелис.

Гавин от скоро живее в Бел Еър, в къща за 6,5 милиона долара. Близки до вече бившите съпрузи обясняват, че тази стъпка не е особено драматична за Росдейл, който с голямо желание се отдал на пазаруване на мебели, с които да обзаведе дома си.

"Постоянно обикаля с едно тефтерче по магазините за вътрешно обзавеждане и си записва нещата, които му харесват и които иска да сложи в къщата", споделя авер на певеца.

Гавин и все още законната му съпруга Гуен бяха заедно 13 години и имат трима сина - Кингстън, Зума и Аполо. След като обявиха раздялата си, близки до двойката споделиха, че певицата е взела решението, тъй като е сигурна, че той й изневерява.

"Гуен не е ядосана на Гавин", разкрива приятелка на Стефани. "Той отдавна като че ли се отказа от брака им и раздялата им беше неизбежна."
Засега Гавин не е разкривал има ли нова жена в живота си за разлика от Гуен, за която се твърди, че е започнала връзка с колегата си от The Voice Блейк Шелтън.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser