Преминете към основното съдържание

След раздялата: Шакира е подложена на тормоз от агресивни фенове

Певицата иска да избяга от Барселона.

Шакира преживява поредната драма в живота си, докато Жерар Пике се наслаждава напълно на живота като ерген в Стокхолм, където беше забелязан да купонясва с руса дама. Колумбийската певица е изключително притеснена, защото двама вманиачени фенове постоянно следят дома й в Барселона. Единият от тях е руснак, който крещи през улицата и моли звездата да се омъжи за него, а също така сипе обиди към журналистите, които са обсадили дома й. Другият е французин, който постоянно пуска писма в пошенската й кутия.

Шакира е подала жалба и сега освен от личната й охрана, домът й се пази и от полицията. Запознати твърдят, че тя дори обмисля да напусне Барселона.

Ситуацията бе коментирана в испанския подкаст „Mamarazzis“, воден от Лаура Фа и Лорена Васкес. Водещи обясниха, че изпълнителката иска да се изнесе от Барселона след раздялата си с Жерар Пике. И вече има нова дестинация: Маями. Единственото нещо, което я спира, са децата й, които продължават да поддържат конаткт с баща си, който е играч на футболния грант „Барселона“.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser