Преминете към основното съдържание

Следотпускарски размисли и страсти за една прахосмукачка

В края на поредната ми лятна отпуска, прекарана в безгрижно безделие на чист въздух, отново съм изправена пред предизвикателствата на родител, който бързо трябва отново да влезе във форма, за да може успешно да жонглира с всички отговорности. Всяка есен едно и също – отварям вратите на дома ни и се втурвам да почиствам, пререждам, сортирам дрехи, като не забравям и малкото оставащи дни за подготовка на учениците вкъщи. Времето не стига, аз съм все по-стресирана, приходящата дворна котка се мотае из краката ми, докато за стотен път тичам между етажите на къщата, за да сложа някакъв ред. Натрупаният прахоляк садистично ми напомня, че съм зарязала дома си за дълго време и сега ще ми отмъщава месеци наред, колкото и да се старая. На първата утрин след завръщането ни синът ми става със зачервени очи, унило бърника закуската си, а носът му тече. „Мамо, защо тук винаги кихам толкова много, а на морето спя спокойно и не ми тече нослето?“. Грабвам прахосмукачката отново (макар че предишния ден съм минала старателно навсякъде) и повеждам своята битка за чист въздух у дома. Уви, без резултат... За поредна година...

Твърдо решена да се справя по най-добрия начин с тази ситуация, за да осигуря спокойствие на себе си и на малкото ми момче, осъществих кратко проучване и намерих решение - прахосмукачката Bespoke Jet от Samsung - безжична прахосмукачка с All-in-One Clean Station, която обещава хигиенично 99,99-процентово почистване чрез многослойна система за филтриране.

Часове по-късно отново запретвам ръкави – новото ми технологично чудо (което избрах в зелен цвят, за да е в тон с основните акценти в дома ни и изглежда достатъчно стилно, за да не ми се налага да го крия в килера) ме очаква и този път имам усещането, че победата ще е за нас. Bespoke Jet разполага с All-in-оne Clean Station - докинг станция, която зарежда прахосмукачката и автоматично изпразва контейнера за отпадък, като благодарение на уникалната технология Air Pulse на Samsung събраният прах се изпомпва от контейнера, без да се изхвърля облак от прах в помещението.

Впечатлена съм от големия LCD цифров дисплей, който предлага информация на 28 езика. Там намирам цялата необходима информация и всичко е достъпно само с един поглед, включително настройките за нивото на засмукване и състоянието на батерията. Няма нужда да се чудя „Какво се случи сега“, ако новата ми прахосмукачка отчете проблем - дисплеят сигнализира при запушване, предмети, заседнали в четката или липсващи филтри, и предоставя инструкции, които да помогнат за отстраняване на проблема. Безценно. И мъжът ми ще е доволен, че няма да му звъня на пожар за консултации по телефона.

Време е да действам! За начало избирам хола, в който децата ми обожват да лежат на килима, занимавайки се със своите си неща и най-вече с ядене на всичко, което открият вкъщи. Още с включването съм изумена от изключително мощното засмукване и започвам да се чудя дали този зелен килим не е бил по-светло зелен, когато го купихме. Причината – системата Jet Cyclone, която се отличава с високоефективна, мултициклонна структура и създава оптимален въздушен поток с цел намаляване на въздушното съпротивление и максимално улавяне на фините прахови частици, засмукани в прахосмукачката.

Следва вторият етаж – подсещам се как не обичам да мъкна и да се въртя по тези стълби... Но олекотеният корпус, заедно с удобната дръжка на Bespoke Jet тежи само 2,5 кг и е достатъчно лек за почистване из целия дом. Без проблем маневрирам по стълбите, почиствам повърхностите на столове и дивани, на шкафове и маси, дори щорите на прозорците. Толкова се залисвам в иначе омразното ми чистене, че в един момент се сещам, че вече половин час се въртя с новата си безжична прахосмукачка и вероятно е време за зареждане – поглеждам дисплея – имам ОЩЕ време. Bespoke Jet разполага с батерия с голям капацитет и може да работи до един час. Убедена съм, че благодарение на ефективността на прахосмукачката ще се справите много по-бързо. Но, ако се улисате като мен, може да вършеете из жилището си и цял час.

И ето вече съм готова да се почерпя с чаша вино за добре свършена работа. Домът ми е чист, въздухът – свеж, а прахът – там, където трябва да бъде, а не във въздуха и по мебелите. Кимам доволно към своята Bespoke Jet, елегантно поставена на станцията за почистване и презареждане в ъгъла на кухнята.

А ако закупите Bespoke Jet до 30.09.2022 г., обадете се на 0800 111 31 в рамките на 30 дни след закупуване на продукта, за да получите удължена гаранция за 5 години.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser