Преминете към основното съдържание

Слънчевите очила не са само моден аксесоар. Защо си струва да инвестираме в тях?

Изборът на слънчеви очила винаги е труден. Чудите се на какво да заложите? Answear.bg ви дава всички възможности.

Аз съм от онези хора, които не могат да живеят без слънчевите си очила. Тъй като съм зеленоока, тази предпазна „маска” за очи е повече от жизнено важна. Освен ако не съм настроена авантюристично и идеята да се блъскам в хората ми се стори близка. С други думи – не се разделям с тях целогодишно.

Поради цвета на ирисите си, когато е твърде светло навън, аз виждам само силуети (особено през зимата, когато слънцето се отразява в снега). И както телефонът е продължение на ръката ми, така очилата са естествена част от лицето ми. Ето защо, да инвестирам в евтини е абсолютно недопустимо за мен.

Ако в момента се чудите на какво да се спрете, препоръчвам ви Ray Ban очила на answear.bg.

Защо?

- С класическите Ray Ban модели няма как да сбъркате

- В Answear.bg има чудни намаления сега.

И все пак, защо?

Няма как, живеем в епоха, в която суетата е кралица, а всички ние охотно се й кланяме. И в това няма нищо лошо, стига да не правим компромиси със себе си.

Предвид горе изразения факт, всеки от нас се е изправял пред избора, дали да си купим десет чифта бюджетни слънчеви очила, които да кореспондират съвършено с отделните ни визии, или да заложим на едни по-скъпи и качествени. Можете да предположите, кой е верният отговор за мен. А и за вас. Сега ще обясня.

Когато избирам този аксесоар, на първо място поставям това, че слънчевите очила, са за да предпазят очите ми от ултравиолетовите лъчи и чак на второ идва суетата. Тук е важно да се вземе предвид, че евтините предложения, няма как да ни предоставят 100% защита.

Първият параметър, който трябва да разгледаме е защитния фактор, обозначен с маркировка от 0 до 5 на самите очила, според това, колко слънчева светлина пропускат. После на ред идват лещите. Зависи за какво ще ги използваме, от особено значение е те да бъдат леки и цветът им да е съобразен спрямо ежедневието ни. Например, огледалните стъкла са подходящи за скиори, тъй като осигуряват най-добро затъмняване, докато сивите и кафявите лещи са чудесни за всекидневна употреба. В answear.bg има изключително разнообразие от всички видове, така че не губете време и разгледайте предложенията.

Рамката е не по-малко важна. Самата форма, трябва да бъде съобразена спрямо лицето ви, но не това е акцента. Тук трябва да обърнем внимание на материала, защото от него зависят редица фактори, като тегло, здравина и външен вид. От него зависят и алергичните му свойства. Да, точно така, кожата ни е възможно да реагира отрицателно в контакт с никел, който е често използван в множество сплави. Обърнете внимание и на подложките за носа – лично аз предпочитам пластмасовите, а не „тапички”, тъй като те не ми стягат. Това важи и за самите рамки, понеже ако са твърде стегнати в областта зад ухото, при продължително носене е почти сигурно, че ще се сдобием с главоболие.

Ако пък все още сте на вълна летен пазар, не пропускайте да разгледате страхотните предложения от дамски къси панталони на answear.bg

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser