Преминете към основното съдържание

Смарт кабина нанася слънцезащита само за 10 секунди

Съоражението дава възможност предварително да изберете какво ниво на защита искате, след това е нужно само да въведете височината си и да се качите в кабината
© Snappy Screen

Много хора отказват да се възползват от слънчевите лъчи на плажа, тъй като ненавиждат мазането със слънцезащитни продукти или никога не успяват да покрият кожата по тялото си навсякъде и се налага да молят някой да им помогне.

Видимо, учените са открили най-бързия и ефикасен начин, които ще ви отърве от неудобствата на плажа и същевременно с това ще бъдете спокойни и защитени от вредните лъчи и неприятните изгаряния.  

© Snappy Screen

Наскоро американската компания SnappyScreen представи иновативна кабина, която е предназначена за хотели, басейни и туристически курорти. Въпросното съоръжение позволява да застанете вътре и за по-малко от 10 секунди тялото ви да бъде покрито със слънцезащитен крем. Съоражението дава възможност предварително да изберете какво ниво на защита искате: 15, 30 или 40 SPF. След това е нужно само да въведете височината си и да се качите в кабината.

Създателите на SnappyScreen твърдят, че неговата формула не използва алкохоли или оксибензон (химикал известен, че причинява рак и води до унищожение на коралови рифове).

За момента умната слънцезащитна кабина е разположена в няколко хотела в САЩ и Карибите, но за момента не е предвидена да бъде пусната свободно на пазара. Очаква се до началото на следващата година тя да бъде налична и в най-добрите морски курорти в Европа. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser