Преминете към основното съдържание

Смартфони от ново поколение правят своя дебют у нас

Вижте дългоочаквания HTC U Ultra и комуникативния HTC U Play

От началото на следващата седмица в магазините на VIVACOM дебютира серията смартфони от ново поколение HTC U Ultra и HTC U Play ще има воя дебют от следващата седмица в магазините на VIVACOM. И двата модела предлагат на потребителите съвсем ново преживяване благодарение на вградения виртуален асистент HTC Sense Companion. Той осигурява предимството да „общуват“ със собствениците си посредством втори 2-ри дисплей, разположен над основния. Така е осигурен лесен достъп до цялата нужна информация - обобщава иконите на активните приложения, най-често използваните контакти, известява за час и дата, като всичко това се случва без да се нарушава сърфирането в интернет.

Новата технология на HTC Sense Companion представлява софтуер, базиран на изкуствен интелект, който използва информация от различни източници и се учи от навиците на потребителите. С времето на ползване телефонът запомня предпочитанията на притежателя си, улеснявайки не само комуникацията му със света, но и ежедневието, в което смартфонът „участва“ активно. Така например виртуалният асистент ще напомни на собственика си да вземе топли дрехи, в случай че времето навън е студено или да се погрижи за батерията, ако му предстои дълъг път.

Двете устройства разполагат с ултра тънка, но много издръжлива 3D стъклена повърхност, изработена от Corning® Gorilla® Glass. Новият дизайн на повърхността, наречен Liquid Surface, е изработен от метал и стъкло, той изглежда красив от всеки ъгъл и е плод на двугодишна разработка. Съчетаването на двата материала е направено по такъв начин, че да имитира течност. А гладката повърхност на задния панел спокойно може да се използва и като огледало. Елегантният дизайн на смартфоните се подчертава допълнително от двата цвята, в които ще се предлагат - BrilliantBlack и IceWhite.

HTC U Ultra и HTC U Play имат предна камера, която превключва между два режима: заснемане с 16MP висока резолюция или 4MP ултрапиксел режим за най-добрите снимки при ниска осветеност.

HTC U Play Brilliant Black

Моделите идват с иновативния софтуер HTC U Sonic, който анализира вътрешното ухо на човек и с подобен на сонар импулс адаптира звука към всеки индивидуално – сякаш разполагате с аудио режисьор в телефона си.

Компактният и подходящ за всеки потребител HTC U Play ще се предлага ексклузивно в търговската мрежа на VIVACOM. Смартфонът има всички възможности да се превърне в незаменим приятел на притежателя си. Той тежи само 145 грама, идва с процесор Octa-core и чипсет MediaTek Helio P10. Оперативната му памет е 3GB, а вградената - 32GB. Батерията на смартфона е с капацитет от 2500 mAh. Моделът разполага със скенер за пръстови отпечатъци и Dual Nano SIM слот. Операционната система, под която работи, е Android 6.0 Marshmallow.

По-високият клас от двата модела - HTC U Ultra, е базиран на процесор Snapdragon 821. Той разполага с 4GB оперативна памет и 64 GB вградена памет за съхранение.

HTC U Ultra предлага водещите в индустрията четири вградени микрофони, които винаги слушат гласовите команди при ниска консумация на енергия. Това означава, че потребителите могат да говорят на разстояние от телефона, без да се налага да докосват телефона, за да го отключат.

HTC U Play може да бъде закупен на най-добра цена от 33,90 лева на месец в комбинация с тарифен план Smart XL, а HTC U Ultra – за 47,90 лева месечна вноска със същия план.

HTC U Ultra Ice White

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser