Преминете към основното съдържание

Съмненията на херцогинята: с какво Меган притесни Кейт още преди сватбата

Оказва се, че от самото начало една подробност притеснява съпругата на принц Уилям в поведението на Меган Маркъл.

Днес почти всички знаят за напрежението между Меган Маркъл и Кейт Мидълтън - феновете на кралското семейство бяха разделени на два противоположни лагера, едните подкрепят съпругата на принц Хари, а другите - херцогинята на Кеймбридж. Както стана известно обаче, от самото им начало в отношенията им има известно напрежение.

Кралският биограф Ингрид Сюард твърди, че херцогинята на Кеймбридж е била притеснена от поведението на любимата на принц Хари в началото на запознанството им - тя не е могла да разбере защо по-малкият брат на принц Уилям никога не е срещал Томас Маркъл, бащата на Меган, през цялото време, когато влюбените бяха заедно.„Тя не можеше да разбере защо Хари никога не се е срещал с бъдещия си тъст и защо Меган сякаш се притеснявала от семейството си и дори не е искала да говори за роднините си“, казва Сюард. „И Уилям, и Кейт наистина искаха да обикнат Меган - дори само поради причината, че Хари беше толкова влюбен в нея. Но те [Кейт и Меган] имаха твърде малко общи неща, освен официални теми за общуване и общ интерес към тениса."

В допълнение, говорейки пред The Sun, Сюард сподели, че Кейт Мидълтън е била обезпокоена от думите на Хари в радиоинтервю през декември 2017 г., когато той казва, че семейството му е станало за Меган „семейството, което тя [Меган] никога не е имала".

Известно е, че семейството на херцогинята на Кеймбридж, за разлика от роднините на Съсекс, винаги е било надежден „тил“ и опора за нея - затова съпругата на принц Уилям не е могла да разбере тайнственото поведение на бъдещата й снаха по въпроси, свързани с баща й и други роднини. Трябва да се отбележи, че семейството на Катрин много бързо се превърна в близко и за нейния съпруг - престолонаследникът е много близък със свекърва си Карол и има много фото доказателства за топлите отношения на принца с членовете на клана Мидълтън. Но в случая с Меган и Хари всичко се оказа съвсем различно - двойката не само не започна да общува с опозорения баща на херцогинята, но и почти напълно прекъсна отношенията с Уиндзорите. Сега единственият роднина, който поддържа близък контакт Меган и Хари, е майката на Меган Дория, която живее близо до тях.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser