Преминете към основното съдържание

Смъртта на Джон Сноу е най-шокиращият ТВ момент за 2015 г.

Това не е единственото участие на "Игра на тронове" в класацията
Смъртта на Джон Сноу
Смъртта на Джон Сноу

Смъртта на Джон Сноу в последния епизод от петия сезон на хитовия сериал "Игра на тронове" е бил най-емоционален за зрителите на Острова. Комантирът на Нощната стража беше брутално убит, като всички фенове на поредицата се надяват, че героят ще се завърне и в следващия сезон.

Справка показва, че сцената със смъртта на Джон Сноу е предизвикала истерия в социалната мрежа, като е генерирала точно 687,871 коментара в Twitter, които са прочетени от над 10 милиона потребители. Разбира се, в повечето си коментари феновете изразяват шока си, че е убит един от най-популярните и обичани герои в поредицата на HBO.

Подобна е и реакцията след смъртта на героя на Шон Бийн - бащата на Джон Сноу Нед Старк. Той беше обезглавен в първите епизоди на поредицата.

Изгарянето на принцеса Шайрийн

Още един момент от петия сезон на "Игра на тронове" се оказа доста шокиращ за ТВ аудиторията и те го наредиха в първата десетка на класацията - когато Станис Баратеон жертва дъщеря си принцеса Шайрийн и я изгаря на клада. Сцената е толкова шокираща, че оставя в шок зрителите на поредицата.

Автор: Ирена Късметска

Още по етикети

новини
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser