Преминете към основното съдържание

Снежната кралица: Дария Жукова показа снимки от сватбата си със Ставрос Ниархос

Двойката отпразнува първата годишнина от брака си през октомври.

През януари тази година в Санкт Мориц бившата съпруга на Роман Абрамович, Даша Жукова, вдигна приказна сватба с наследника на най-богатата гръцка династия Ставрос Ниархос след няколкогодишна връзка.

Всъщност това беше втората сватба – първата бе през октомври 2019 г. в Париж в присъствието на семейството. За приятелите си младоженците решиха да организират луксозен уикенд в планината в началото на 2020 г. Сред гостите бяха Гуинет Полтроу, Карли Клос, семейство Бекъм и още куп знаменитости. Поканен е бил и бившият съпруг на Дария, Роман Абрамович, който е приел поканата, но в последния момент се е наложило да отмени пътуването си.

Булката блестеше в плътна рокля с изчистена кройка с висока яка и ефектна пелерина.

Твърди се, че тържеството е струвало 6,5 милиона долара.

Папараците така и не успяха да щракнат младоженците, но малко сред празненството Дария пусна своя снимка в социалните мрежи. Сега, по случай първата годишнина от сватбата си, тя публикава още един кадър от щастливя ден.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser