Преминете към основното съдържание

Софи Търнър си взе „сувенир” от снимачната площадка на Game of Thrones

Можете ли да познаете какъв?

Измина повече от година от излизането на осмия и последен сезон на „Игра на тронове“, но Софи Търнър, която изигра ролята на Санса Старк в сериала, изглежда все още не е готова да се раздели с проекта. Преди ден актрисата публикува снимка на дървен трон с герба на Старкс, който принадлежеше на нейната екранна героиня, и написа: „Добре дошъл у дома“.

Съпругът на Търнър, Джо Джонас, заклет фен на Game of Thrones, също публикува снимка на реквизита, който сега вече е в дома им.

През 2019 г., по време на финалните епизоди на поредицата, Търнър посвети трогателни думи на своята героиня. „Санса, благодаря, че ме научи на устойчивост, смелост и истинска сила. Благодаря ти, че ме научи как да бъда добра, търпелива и да се ръководя от любовта. Израснах с теб.

Влюбих се в теб на 13 и сега, десет години по-късно, на 23, ще се разделя с теб, но никога няма да забравя това, на което ме научи. Благодаря на сериала и на невероятните хора, които го правят, че ми дадохте най-добрия уроци не само в живота, то и по актьорско майсторство, за които дори не можех да мечтая. Без това не бих била човекът, който съм днес “, написа тя.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser