Преминете към основното съдържание

Сп. ELLE публикува разговора на АНДЖЕЛИНА ДЖОЛИ с бившия държавен секретар на САЩ

И още от новия брой: имат ли мъжете ПМС, защо жените се борим за равенство, но покрай всичко, получаваме и „привилегията“ да издържаме бившите си партньори, как синдромът Супержена ни направи обсебени от идеята да постигаме (още) повече и да сме (най-)добри във всичко и ще се разпадне ли наистина светът ни, ако си дадем (малко) почивка?
Анджелина Джоли грее на корицата на мартенския брой на сп. ELLE
Анджелина Джоли грее на корицата на мартенския брой на сп. ELLE

Защо Анджелина Джоли се среща с Джон Кери – ветеран от Виетнамската война, кандидат за президент и до неотдавна държавен секретар на САЩ? За какво се бори актрисата? Дали не е решила да влиза в политиката? Възможно ли е срещата да е част от кампания за някаква нейна по-голяма роля? Отговор на тези и други въпроси четете в новия брой на списание ELLE, където е пълният запис на разговора между 42-годишната носителка на „Оскар“ и бившия държавен секретар на САЩ.

Със слънчевата корица на Анджелина Джоли мартенският брой на списание номер едно в света на модата отваря вратите и към новия сезон с новите колекции от подиума. Най-ярките тенденции в модата, грима и прическите за пролетта ви очакват на страниците на ELLE. Както и историята на една успяла по света българска дизайнерка – Анелия Пешев.

© STEFAN ARMBRUSTER, Има защо Анелия Пешев да бъде трикратен носител на титлата „Дизайнер на годината“ в Австрия – историята на българката четете в ELLE

И още интересни теми, като имат ли мъжете ПМС, защо жените все се борим за равенство – в офиса, у дома, под светлините на прожекторите, но покрай всичко това, получаваме и „привилегията“ да издържаме бившите си партньори, как синдромът Супержена ни направи обсебени от идеята да постигаме (още) повече и да сме (най-)добри във всичко и ще се разпадне ли наистина светът ни, ако си дадем (малко) почивка?

© NIHAT ODABASI

Търсете мартенския брой на списание ELLE от 20 февруари!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser