Преминете към основното съдържание

Спечелете новите UltraBOOST X

Настъпва сезонът на активно спортуващите навън. Това е времето, в което обновяваме спортния си гардероб и се оглеждаме за иновации, които биха подобрили начина ни на спортуване и тренировка. Ние, жените, обичаме селективните модни предложения, независимо...

Настъпва сезонът на активно спортуващите навън. Това е времето, в което обновяваме спортния си гардероб и се оглеждаме за иновации, които биха подобрили начина ни на спортуване и тренировка. Ние, жените, обичаме селективните модни предложения, независимо дали става дума за спортния ни или за вечерния ни гардероб. Особено внимание обръщаме на специално създадените за нас такива.

Изненадваме ви с точното предложение – ИГРА С НАГРАДИ, в която може едновременно да се забавлявате, да научите нещо ново за спортната екипировка и да спечелите чифт иновативни спортни обувки adidas UltraBOOST X или тениска за бягане на adidas.

Вижте какво трябва да направите?

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ

- За да участвате в играта, трябва да отидете в магазин* на adidas, да обуете чифт спортни обувки UltraBOOST X или да облечете екип за бягане и да си направите селфи в някое от брандираните огледала в магазина.

- Публикувайте снимката си в своя профил в Instagram, като не забравяте да напишете хаштаговете #ULTRABOOSTXBG и #MIRRORSELFIE, и да направите публикацията си публична.

- Така ще участвате в жребий за спечелването на 3 чифта спортни обувки UltraBOOST X и 20 броя тениски за бягане. Жребият ще бъде изтеглен в края на играта, а имената на всички печеливши ще бъдат публикувани в материал в сайта elle.bg, както и във Фейсбук страницата на сайта.

ВНИМАНИЕ: добавена стойност ще има т. нар. Infinity селфи. Този тип селфи може да направите само в The Mall София и Grand Mall Варна. Това са разположение едно срещу друго огледала, които създават илюзията за безкрайност на образа.

МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ

Играта „UltraBOOST X” се провежда в Instagram.

СРОК НА ИГРАТА

Играта стартира на 1.03.2017 г и приключва на 21.03.2017 г.

НАГРАДИ

В ИГРАТА „UltraBOOST X” ще бъдат осигурени 23 награди:

- 3 броя спортни обувки за жени adidas UltraBOOST X

20 броя тениски за бягане adidas

С правилата на ИГРАТА може да се запознаете ТУК

Очакваме с нетърпение да видим коя ще бъде първата снимка в Instagram на 1 март!

Успех на всички!

*Представителните магазини на adidas са в: София – бул. Витоша 5, Сердика Център, The Mall, Paradise Center, Sofia Ring Mall. Пловдив – ул. Княз Александър I 34, Mall Plovdiv. Варна – Mall Varna, Grand Mall Varna. Бургас – Burgas Plaza, Galleria Burgas. Стара Загора – Galleria Stara Zagora”

Още по етикети

спорт , мода , игра , adidas
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser