Преминете към основното съдържание

Spice Girls се завръщат в пълен състав, защото #FriendshipNeverEnds

Да, включително и Виктория!
© getty

Миналата година любимата момичешка група на нас, израсналите през 90-те, обяви, че се събира за общо турне. И докато тогава радостта на феновете беше донякъде помрачена заради отказа на Виктория да се присъедини, то сега всички имат повод да празнуват. Spice Girls се завръщат в пълен състав!

ЗАЩО ВИКТОРИЯ БЕКЪМ НЯМА ДА УЧАСТВА НА ТУРНЕТО НА SPICE GIRLS

Припомняме, че турнето, което стартира на 24 май тази година, включва 13 концерта, последният от които е тази събота в Лондон (за британската столица датите са три). Въпреки разногласията и избора си да не бъде част от него Виктория все пак пожела успех на момичетата. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Публикация, споделена от Victoria Beckham (@victoriabeckham) на

 

И сега няма да видим мисис Бекъм на сцената да пее и танцува или поне няма да е тя от плът и кръв. Ще я видим нарисувана, защото Paramount започва работа по филм за култовата банда, твърди The Hollywood Reporter. За разлика от „Spice World“, който излезе през 1997 г., новият ще е анимационен. И петте момичета – Мелани Би (Scary), Ема Бънтън (Baby), Мелани Си (Sporty), Джери Халиуел (Ginger) и Виктория Бекъм (Posh), са подписали договора и според президента на филмовата компания всички до една са силно ангажирани с проекта.

7 УРОКА, КОИТО НАУЧИХМЕ ОТ ВИКТОРИЯ БЕКЪМ

Продуцент е самият Саймън Фулър, а за сценария ще се погрижи един от най-успешните тандеми – Карън Маккула и Кирстен Смит. Филмът ще включва нови песни и старите емблематични парчета на групата. Премиерната дата по всяка вероятност ще е през 2020 г. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser