Преминете към основното съдържание

Списание ELLE България излиза с двоен брой за десетия си рожден ден!

Десет корици на актрисата Елена Петрова плюс поздравления от световни знаменитости са част от юбилейния проект
Елена Петрова на кориците на първия двоен брой на ELLE България за десетия рожден ден на списанието. Кадрите са на Никола Борисов и Георги Андинов.
Елена Петрова на кориците на първия двоен брой на ELLE България за десетия рожден ден на списанието. Кадрите са на Никола Борисов и Георги Андинов.

Първият двоен брой на ELLE България вече е факт! За десетия си рожден ден списанието предлага на своите читатели юбилейно издание от две книжки на цената на една.

За специалния брой Елена Петрова позира за десет корици, дело на Георги Андинов, Златимир Араклиев, Костадин Кръстев-Коко, Никола Борисов и Темелко Темелков. Всеки от майсторите на обектива представя актрисата със своя концепция – секси дива или бунтарка, филмова звезда от улиците на Ню Йорк или момичето от „Козия рог“, Елена влиза в различни, но завладяващи роли и откровено говори за живота, любовта, семейството... Всичките десет корици са в специалния двоен брой – две от тях на първи страници, останалите на вътрешни.

Част от юбилейния проект на списание ELLE са личните поздравления, писани на ръка от световни знаменитости, сред които бившата първа дама на Франция Сесилия Атиа, тенисистката Мария Шарапова, еврокомисарят Кристалина Георгиева, дизайнерът Пол Смит и др.

В двойния брой ви очаква всичко най-актуално за новия сезон – в едната юбилейна книжка са събрани модните тенденции, в другата са разкошните новости от света на красотата. Ще се запознаете с най-екстравагантната и дръзка арабска принцеса, ще научите тайните на моделите за перфектно лице, ще разберете как ботоксът променя характера ни, кои са митовете за рака на гърдата и какво най-често питаме Google, когато става въпрос за красота.

Търсете юбилейния двоен брой на списание ELLE от 19 септември!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser