Преминете към основното съдържание

Сплотени заедно! С есенната колекция CK ONE на Calvin Klein

Колекция и кампания посветени на едно по-добро бъдеще!

Какво е животът без верен спътник? Онази сродна душа, с която дните са по-блестящи и от слънцето, а нощите са по-уютни и от най-мекото одеяло. Всички имаме нужда от любим човек, с който да се подкрепяме взаимно, да сме там за добрите и лошите моменти, и с който ясно да заявяваме, че всичко е любов, без значение какви сме ние. Зад посланието за приемственост в многообразието застава и есенната колекция 2020 на Calvin Klein CK ONE.

Приемам те във всякаква форма

Колекцията CK ONE представя най-новите модели бельо от Calvin Klein, преобразени за новото поколение. Това се случва чрез уникална, опростена перспектива, заложена в есенната колекция на Calvin Klein.

Свободата да бъдеш себе си. Това е колекцията CK ONE за есен 2020. В своята есенция тя е обвързана с богато разнообразие от енергични, енигматични визии, които изследват различните аспекти на това да бъдеш какъвто си. Колекцията CK ONE иска отново да предизвика наложените стереотипи за расова и полова идентичност, сексуална ориентация, възраст и тип тяло, като търси обединение чрез диалог.

Последните месеци от годината ни напомнят, че е важно да покажем на нашите близки и специални хора колко много ги обичаме, такива каквито са. Есенните модели на CK ONE за 2020 са перфектното послание, с което да зарадваме верните си спътници.

CK ONE за всички

С времето емблемата CK ONE претърпя метаморфоза. Днес, това е много повече от колекция, това е платформа, където всеки може да изрази своята същност и индивидуалност.

Calvin Klein иска да подчертае автентичните гласове и идеи , насърчавайки чувството за сплотеност и оптимизъм. От марката вярват, че чрез отворен и приобщаващ диалог могат да стимулират разбирането и равенството като катализатор за приемане и промяна.

Колекцията е налична в магазините на Calvin Klein в Paradise Center и Serdika Center. А до 22 ноември от марката са ви приготвили специални изненади в техните магазини.

Още по етикети

Calvin Klein , мода
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser