Преминете към основното съдържание

Спонтанният аборт на Меган Маркъл я сближи с кралското семейство

Понякога мъката е тази, която най-много помага за зарастването на стари рани.

Кралската новина от вчера шокира целия свят. В есе за New York Times Меган Маркъл подробно разказа за ужасяваща трагедия - това лято тя е направила спонтанен аборт и е загубила второто си дете. Както се оказа, членовете на кралското семейство са знаели за бременността на херцогинята на Съсекс и първи са разбрали за случилото се.

Бъкингамският дворец очаквано отказа да коментира „дълбоко лично събитие в живота на двойката“, но кралският репортер Кейти Никъл твърди, че семейството силно подкрепя Меган и Хари. Хари беше „в постоянен контакт“ с всички роднини и именно те помогнаха да помогнаха на съкрушените родители да се съвземат след спонтанния аборт.

Никъл отбелязва, че британските кралски особи са известни с това, че се придържат към мантрата „никога не се оплаквайте, никога нищо не обяснявайте“ и обикновено не споделят много лични въпроси с обществеността.

В статия, публикувана в сряда, Маркъл разкри, че е загубила второто си дете през юли, описвайки подробно „почти непоносимата си мъка“. „Държейки първото си дете в ръце, знаех, че губя второто“, смразяващите кръвта думи за пронизващата болка моментално обиколиха по медиите по света. Публикацията се превърна в своеобразен апел към жените да спрат да крият най-мрачните си чувства.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser