Преминете към основното съдържание

Според астролозите: Кои три зодии ще имат късмет през седмицата 11-17 октомври

„Тайната на промяната е да насочите цялата си енергия към създаването на новото, а не в борбата със старото“, е казал Сократ.

Октомври вече почти преполови, но от самото си начало месецът е доста бурен. Не всичко върви гладко: последната седмица на ретрограден Меркурий е период на директни обиди и стари конфликти. Звучи ви безнадеждно? Уви, това е неизбежен етап в процеса на промяна. Но според астролозите три знака от зодиака преминават през периода на трансформация по-бързо и по-лесно от останалите.

Телец

Тази седмица ще има много промени в графика ви! Родените под знака на Телец се хвърлят директно в нови проекти и поемат курс в нова посока в живота си. Това ще изисква смелост и силни нерви от ваша страна. Не се съмнявайте в взетите радикални решения, според хороскопа всичко ще бъде наред! „Тайната на промяната е да насочите цялата си енергия към създаването на новото, а не в борбата със старото“, е казал Сократ.

Стрелец

Ново предизвикателство и нещо неочаквано ви очаква зад всеки ъгъл тази седмица. Проучете неизследвана територия е мотото на хороскопа за Стрелец. Слънцето и Марс поддържат най-смелите ви мечти и ви осигуряват достатъчно енергия. Всеки, който сега се докаже, че не се страхува да рискува, ще бъде възнаграден не по-късно от края на месеца.

Водолей

Слънцето, Марс, Меркурий и Венера са планетарния попътен вятър за Водолея през тази седмица. Но какво да направите първо? Няма значение! Със или без ясен план, предстои ми страхотна седмица, в която ще се насладите пълноценно на щастливия си живот. Опитайте се да се отдавате на малки удоволствия възможно най-често.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser