Преминете към основното съдържание

Спортът през зимата може да се окаже приоритет

Вдъхновихме се от визите, с които няма да се откажете от фитнеса и в студеното време
© ImaxTree

Движението е живот, факт! Именно това е мотивът на дизайнерите да не се отказват от темата за спорта, дори през зимата. Динамиката трябва да присъства в ежедневието ни във всички сезони.

Колекциите за сезон есен-зима 2015/2016 ни вдъхновиха за тренировки. Искрено ви препоръчваме да ги разгледате, ако ви липсва тонус.

Tommy Hilfiger ни отведе директно на стадиона, а спортните мотиви са основен акцент в стила на марката за настоящия сезон. Спортът тази зима е изразен в спокойни цветове и съвременни материи, дрехите са удобни, но и елегантни. Якета бомбъри, свободни рокли, кожени поли – не е ли това стил за всеки повод? Кафяво в комбинация с червено и жълто – класическите комбинации в колекцията като че ли създават впечатлението за отбор – всички са в един дух, в един стил, с една мисия. Изискаността обаче не липсва – разбира се, на токчета.

Друг основен играч в модата, отличаващ се със спортната линия, е Lacoste. И какво по-лесно от това да тичаш сутрин в парка, след което със същия панталон да се явиш в офиса и на вечеря след това?! Плисираните поли от 70-те влизат в спортната линия, а надписи върху дрехите като „Рене го направи първи.“ само напомняха, че Рене Лакост е първият дизайнер, който използва спортния стил в модата.

© ImaxTree, Kenzo AW15

Stella McCartney отдавна използва специални технологии, за да създаде материи, отличаващи се с комфорт. Сътрудничеството й с adidas оказва влияние и върху собствените колекции на дизайнерката. Футуризъм, семпла линия и меки цветове - каточ ели това е формулата за спорта в модата през зимата!

Автор Люба Вангелова 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser