Преминете към основното съдържание

SPRING INSPIRATION: 30 street style идеи с риза от модните диктаторки

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Има толкова много начини, по които да носим ризата си, а сега сме още по-вдъхновени от всякога, след като разгледахме пролетните визии на модните диктаторки от Милано и Париж. Момичетата на модата изобщо не се притесняват да експериментират с комбинациите.

Често срещано е съчетанието на бяла риза с черна рокля. Комбинация, която преди ни изглеждаше странно, но сезони наред я виждаме навсякъде, както на модиума, така и по улиците на модните столици. Супер тренди стана и визията, вдъхновена от мъжкия гардероб - с широк панталон и свободно сако, риза и понякога вратовръзка. Няма как да изневерим и на класическата елегантност. Ризата ни превръща в стилни бизнесдами, затова обичайно я носим с права пола и с обувки на висок ток. За да разнообразите този аутфит, може да прибавите акцент. Това може да бъде чанта в ярък цвят, шапка с периферия, по-ефектни слънчеви очила или цветно фишу - вариантите са безброй, развихрете креативното си фешън мислене.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser