Преминете към основното съдържание

Съпругата и дъщерята на Уил Смит признаха, че си падат по жени

Семейната изповед се случи в шоуто на Джейда Пинкет Смит Red Table Talk

Дъщерята на Уил Смит и Джейда Пинкет, Уилоу, беше гост в предаването на майка си Red Table Talk. 20-годишното момиче сподели в ефир, че е привлечено от жени, а Джейда Пинкет я подкрепи, като каза, че самата тя е била в еднополови връзки в младостта си.

„Няколко пъти буквално полудях с мисълта „О, Боже, тя е толкова красива и толкова талантлива“, каза Уилоу. "Все още не съм сигурна, че съм съм била влюбена в жена, но определено чувствам, че това може да се случи, защото и преди съм изпитвала много силни чувства към жените." Джейда призна на дъщеря си, че самата тя "си е падала" по жените, когато е била на двадесет години. "Два пъти бях влюбена в жена", каза тя.

Джейда Пинкет Смит се омъжи за Уил Смит през 1997 г. Двойката има две деца: Уилоу и Джейдън. Миналата година стана известно за връзката на Джейда с приятеля на сина й, певецът Август Алсина. Съпрузи обаче успяха да запазят брака си, въпреки скандалната изневяра. „Отнасяме се един към друг като партньори за цял живот, тоест ще бъдем заедно до края на живота си. И нищо не може да го промени. Нищо няма да развали отношенията ни. Тя е моята подкрепа до смъртта ми и съм много доволен, че съм в такава връзка “- каза Уил в интервю.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser