Преминете към основното съдържание

Стайлинг за цялата седмица

Какво да облечем от понеделник до неделя

Септември настъпи, колкото очаквано, толкова и неочаквано и, както знаем, той е един от най-подходящите месеци за обновяване на стила и актуализиране на гардеробите ни. 

Любимият ни испански бранд MANGO този сезон ни предлага тренди визии, които можем лесно да съчетаем, както за работа, така и за парти или за разходки и релакс със семейството. 

За да улесним поне първите ви есенни дни сме ви подготвили идеи за всеки ден от седмицата. 

Разгледайте визиите и шопинг предложенията в галериите: 

ПОНЕДЕЛНИЧЕН ОФИС СТИЛ 

Понеделниците не трябва да са досадни и трудни. Напротив. Приемете ги като мини Нова година и дайте позитивен старт на седмицата със стилен и удобен офис аутфит в топли нюанси. Грабнете кафе на път за работа и влезте в офиса със замах и усмивка. 

ВТОРНИК - НА РАБОТЕН ОБЯД

За работни срещи и работни обяди заложете на ярки нюанси. Роклите с дълъг ръкав и овърсайз пуловерите са лесни за комбиниране. 

СРЯДА - В НЕБЕСНИ НЮНСИ

Сините цветове са тренд номер едно и този сезон. Напомнят ни за липсващото ни лятно небе и морския хоризонт. Носталгията по синевата можем да въведем и в гардеробите ни. 

Стайлинг за сряда

Галерия

Стайлинг за сряда

Mango.com

ЧЕТВЪРТЪК - В СИНХРОН С ПРИРОДАТА

Малко преди уикенда имаме нужда от презареждане и хармонизиране с вътрешното ни аз. Направете си една разходка с приятна компания на любимата приятелка. 

ПЕТЪЧНО - ГОТОВИ ЗА ПАРТИ

Петък е очакван и любим. А по време на вечерното парти не трябва да оставате незабелязани!

Стайлинг за петък

Галерия

Стайлинг за петък

Mango.com

СЪБОТЕН ПИКНИК В ПАРКА

Уикендите са кратки и за това трябва да се пълноценни. MANGO имат най-актуалните цветове за този сезон, а лилавите тонове са ни абсолютно любими. 

Стайлинг за събота

Галерия

Стайлинг за събота

Mango.com

НЕДЕЛЕН СЛЕДОБЕД СЪС СЕМЕЙСТВОТО

Неделя, често, отделяме за домашните ни ангажименти и срещи със семейството. В домашна обстановка заложете на овърсайз дрехи, които ще ви позволят да се движите свободно. 

Стайлинг за неделя

Галерия

Стайлинг за неделя

Mango.com

Можете да намерите всички визии в магазините на MANGO, както и да си поръчате онлайн

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser